maandag 23 juni 2014

Pasta met Gehaktballen


Dit gerecht is altijd een succes. En het is nog super makkelijk ook! Je kan variëren nar hartelust met de kruiden in het vlees en de soorten pasta.

Ingrediënten (4 personen):

500 gr rundergehakt
1 teen knoflook, fijngesneden
1 takje fijngesneden rozemarijn
zout & peper
bloem
500 gr passata
500 gr pasta
parmezaanse kaas

Bereiding:

Meng de knoflook rozemarijn en gehakt en breng op smaak met zout en peper. Rol er balletjes van van ongeveer 5 cm. Rol ze door de bloem en leg apart. Kook de pasta. Verwarm in een koekenpan olijfolie en boter, bak de ballen rondom bruin. Door de bloem zal de saus straks gaan binden. Als de ballen bruine zijn voeg je de saus toe. Roer door en laat pruttelen op laag vuur. Als de pasta klaar is afgieten en bij de saus voegen. De saus kan je op smaak brengen met zout en peper en eventueel kappertjes of olijven. Afmaken met parmezaan en voilà!

Buon appetito!

blogger templatesblogger widgets

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen